Lütfen bekleyin..



Aydın Aydın’dan Siirt “Çepik” Rüzgarı

22 Mart 2017, 12:27 - Okunma: 3163

Bölgenin sevilen sanatçısı Aydın Aydın Nevroz gecesinde Bölge halkını ekranlar karşısında kilitledi. Her Salı TRT Kürdi ekranlarından Çepik programıyla büyük beğeniyle izlenen Sanatçı Aydın Aydın Nevroz gecesi Siirt’ten canlı yayın gerçekleştirdi. TRT Kürdi Salı Gecesi bölgede en çok izlenen kanal oldu. Sanatçılar ekran başındaki izleyenleri Kürtçe şarkılarıyla adeta coşturdular. Siirtteki Programa gençlerinde ilgisi büyük oldu. Program boyunca Gençler halaylar çekti.

BATMAN’DAN ÇEPİKE YOĞUN İLGİ  
Çepik programına Batman’dan da yoğun bir katılım oldu. Batmanın sevilen iş adamlarından Akparti Milletvekili Aday adayı Ziver Hamitoğlu, Batman Park yönetim kurulu Başkanı iş adamı Hüseyin Yıldırım, Gazetemiz sahibi Nimet Dal Orhan Turanve çok sayıda hemşehrimizde Canlı yayına katıldı. 
HAMİTOĞLU VE YILDIRIM ÇEPİK PROGRAMINDAYDI
Baharın müjdecisi, doğanın uyanışı olarak kutlanan Nevruz Bayramı nedeniyle Siirt Belediyesinin organize ettiği etkinlikler kapsamında TRT Kurdi Televizyonunda canlı olarak yayınlanan Çepik programı siirtte yapıldı.


Nevruz etkinlikleri kapsamında TRT Kurdi kanalında Aydın Aydın’ın sunduğu Çepik programına Siirtli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Siirt Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan Çepik programda sanatçılar söyledikleri Kürtçe ve Arapça şarkılar ile salonu dolduran vatandaşları coşturdular. Canlı yayına Batmanın sevilen sanatçısı Tayfun Öztoprak’ın yanı sıra Küçük İbo ve birbirinden seçkin sanatçı katıldı. Vatandaşlar söylenen parçalar ile halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler. Aydın Aydın’ın sunumuyla gerçekleşen programında Siirte özgü olan Büryan ve diğer mahalli yemeklerinde tanıtımı da yapıldı.


Çepik programı Siirt Milletvekili Yasin Aktay ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın Aydın Aydın ve sanatçı konuklarına hediye takdimiyle sona erdi.
Canlı yayın sonunda Siirt il protokolünün de katıldığı halaya Batman’dan katılan davetlilerde eşlik etti. Bir dönem Batman’da Hasankeyf Kaymakamlığı yapan Siirt Belediye Başkan Vekili Cehyun Dilşad Taşkın Batman ekibine ilgi ve alaka gösterdi. 
Batman’da halkın sevgilisi haline gelen Aydın Aydın Siirt programı öncesinde de Batman’da çok sayıda ziyaret gerçekleştirmişti. Akparti Batman 22. dönem milletvekili Nezir Nasıroğlu, İş adamı Ziver Hamitoğlu’yla bir araya gelen Aydın Aydın Tarım Çalışanlarının gecesine de renk katmıştı. Sanatçı Aydın Aydın Batman’dan kendisini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür etti. Alınan bilgilere göre TRT Kürdi’de Her hafta Salı günü yayımlanan Çepik programının 4 Nisan tarihinde Batman’da yapılması planlanıyor. Batman’daki programla ilgili hazırlıklar şimdiden başladı.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=