Lütfen bekleyin..



Yeşiltepe ÇATOM Yıl Sonu Sergisi Açıldı

02 Mayıs 2017, 18:38 - Okunma: 1791

Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) dönem sonu çalışmaları, düzenlenen etkinlikle sergilendi. Etkinliğe; Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney’in eşi Nebiye Güney, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, kurum müdürleri ile çok sayıda kursiyer ve davetli katıldı. Okul öncesi eğitimi gören çocukların dans gösterisi ve yıl boyunca yapılan çalışmaların sunumu ile başlayan program, Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz’in kursiyerlere belgelerini vermeleriyle devam etti.

El sanatları, dikiş-nakış, takı yapımı, üç boyutlu şekillendirme vb. çalışmaların yer aldığı serginin açılışını eşi Olcay Deniz ile birlikte gerçekleştiren Vali Deniz sergiyi gezerek, çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı. 
Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yeşiltepe ÇATOM’ da 14 farklı alanda kurs verildiği ve dönem boyunca bu projelerde 210 öğrencinin kurs gördüğü bilgisi verildi. 
Vali Deniz, dönem boyunca el emeği göz nuru çalışmalarından ötürü kurs öğreticilerini ve kursiyerleri tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=