Lütfen bekleyin..



Batman TÜMSİAD Kongresindeydi

01 Mayıs 2017, 22:17 - Okunma: 2246

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 7.si düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleşti.TÜMSİAD Bölge Başkanı Nezir Yeşilyurt, Batman Şube Başkanı Kamil Biçici ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ve 3 bin kişinin katılımları ile gerçekleşen Genel Kurul'da Yaşar Doğan 2. kez Genel Başkan seçildi. 29 Nisan Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kurulda açılış konuşmasını yapan ve Cumhurbaşkanına katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildiren Doğan; "İş adamlarımızın ve özellikle KOBİ'lerin girişimci ruhlarını geliştirmek ve aynı zamanda büyük Türkiye idealimizde bize düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla 12 yıldır çalışıyoruz. 2 yıl önce aldığım başkanlık görevini 2 yıl daha sürdürecek olmaktan da büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyorum" dedi.

Genel Kural'a Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=