Lütfen bekleyin..



"SPORUN MARKA KENTİ OLACAĞIZ"

01 Mayıs 2017, 16:16 - Okunma: 3123

Batman'da göreve geldiği günden beri aktif ve başarılı çalışmalara imza atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve Vali Ahmet Deniz'in büyük destekleriyle, sporda marka şehir olacaklarını söyledi. Eren, özellikle 15 bin kişilik stadyum, 19 Mayıs Tesislerinde yeni bir sahanın yapılması ve eski sahanın zemininin değiştirilmesi, Sason ilçesine yeni bir sentetik çim sahanın yapılması, okullara kapalı cep spor salonları, yeni halı sahalar, atletizm pisti, ilçelere gençlik merkezleri ve buna benzer birçok spor yatırımıyla 7'den 77'ye herkes spor yapma imkanı bulacağını söyledi.

"SPOR'DA BATMAN HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEK" 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Batman'ın sportif başarılar ve yatırımlarda hak ettiği konuma gelmesi için yeni projeler üzerinde durduklarını söyledi. İl Müdürü Eren; "Göreve geldiğimiz günden beri Sayın vekilimiz Ataullah Hamidi ve Sayın Valimiz Ahmet Deniz'in desteğiyle spor çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Batman halkına ve gençliğine yaptığımız tüm hizmetler onların desteğiyle hayata geçmektedir. Spor yatırımlarını ciddi anlamda önemsiyoruz.Bunların yanında ihtiyaç halinde tüm spor branşlarına malzeme desteği devam edecektir" diye konuştu. Eren, ayrıca Batman'ın isminin en iyi bir şekilde gündeme gelmesi için, geceli gündüzlü Batman Milletvekili Sayın Ataullah Hamidi ve Sayın Ahmet Deniz'in desteğiyle çalışmalara ekip olarak devam edeceklerini söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=