Lütfen bekleyin..



Petrolsporlu Atletler’den Madalya Yağmuru

01 Mayıs 2017, 16:14 - Okunma: 1516

Türkiye Atletizm Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Kulüpler arası Yürüyüş ligi Cumartesi günü başkent Ankara da gerçekleşti. İlimizi temsilen müsabakalara katılan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz U-16 Minik Kızlarda 3 bin metre yürüyüş müsabakasında takım halinde Türkiye şampiyon olurken, ferdi sıralamada ise kürsüyü kimselere bırakmadılar. Şevval Turan 1, Şükran Yıldırım 2 ve Pınar Tutal 3. Oldu. U-16 Minik Erkekler müsabakasında ise Mazlum Demir, Yasin Özdemir ve Ramazan Yıldız’dan kurulu takım ligde 3 sırada bulunuyor.

Şampiyonlukların gelmesine bir hayli sevinen Batman Petrolspor kulübü 2. Başkanı Mustafa Demir “ Yıllar önce temelleri atılan altyapımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Ankara ilinde yapılan Kulüpler arası yürüyüş Türkiye şampiyonasına takımımız damgasını vurmuştur. 3 madalya ve ligde iki takımla üst sıralarda yer almaktan gurur duymaktayız. Başta sporcular olmak üzere teknik heyetimizi kutluyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=