Lütfen bekleyin..



Hak İş üyeleri Erzurum’da buluştu

01 Mayıs 2017, 16:12 - Okunma: 1172

Erzurum'da, Hak-İş öncülüğünde kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine Batmanda da yoğun katılım oldu. Hak İş konfederasyonu Batman üyeleri Pazar gecesi Erzuruma hareket ettiler. Yaklaşık 200 kişiyle erzuruma hareket eden Batman Hak iş üyeleri Mitinge katılım gösterdiler. Hak-İş Konfederasyonu öncülüğünde düzenlenen etkinlikler nedeniyle 1 Mayıs sabahında çevre illerden otobüslerle Erzurum'a gelen çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve dövizlerle İstasyon Meydanı'nda bir araya geldi.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, işçilerin hep birlikte el açarak güzel bir gelecek ile ülkenin refah ve huzuru için dua etti.

Konuşmalar ile devam eden etkinliğe, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile konfederasyona bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri de katıldı.
Hak-İş tarafından bu yıl Türkiye'nin turizm, kültür, tarım ve gelişen sanayisiyle önemli kentlerinden olan ve "Doğu'nun incisi" olarak bilinen Erzurum'da gerçekleştirilen etkinlikler, "Taşeron işçilerine kadro istiyoruz, geçici ve mevsimlik işçilerin sorunları acilen çözülsün istiyoruz" sloganlarıyla kutlandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=