Lütfen bekleyin..



Hentbol’da Şampiyonluğa adım adım..!

01 Ekim 2018, 17:19 - Okunma: 1797

Hentbol Erkekler Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, ligin 2. haftasında Antalyaspor’u yenerek yoluna kayıpsız devam etti. Antalya’da oynanan müsabakaya Batmanlı hemşehrilerimiz büyük destek sunarken, kafile başkanlığını İş adamı Ferruh Özdemir yaptı. B

atman’lı gazeteciler gazete sahibimiz Nimet Dal, Sonsöz Gazetesi yazı işleri müdürü Hatice Türkan, Antalya’da yaşayan Batmanlı hemşehrimiz sevilen sanatçı Cevher Can, Batmanlı iş adamları, Rotiş Şirketler Genel Müdürü Kıral Bilen ve Antalyalı sporseverler karşılaşmayı izlediler. 
İLK YARI, MAÇI ÖNDE TAMAMLADI
Karşılaşma yoğun çekişmeye sahne oldu. Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu oynanan mücadelede maça hızlı başlayan Batman Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıyı 16–15 önde tamamladı.


TEMSİLCİMİZ, İKİNCİ YARI DA İSTİKRARINI SÜRDÜRDÜ
Maçın ikinci yarısında temsilcimiz, ataklarını sıklaştırdı. Maçın son düdüğüne kadar istikrarını bozmayan temsilcimiz, son dakikaların nefes kestiği karşılaşmadan 29–35 galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Batman’da seyircisi önünde ağırladığı Maliye Piyangospor’u yenen ve bugün de Antalyaspor deplasmanından galip ayrılan Belediyespor, puanını 4’e çıkardı Lig’de 2’de 2 yaptı.
BAŞKAN MURAT ŞAHİN, ANTALYA’DAKİ MAÇI CANLI YAYINLA İZLEDİ
Batman Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Şahin, Antalya’daki maçı, cep telefonu canlı yayın bağlantı ile izleyerek, takımın heyecanına ortak oldu. Şahin, galibiyet sonrası Baş Antrenör Secaettin Aydoğ’u arayarak, tebriklerini iletti. Şahin sık sık teknik heyeti arayarak takımın galip ayrılması için elinden gelen çabayı sarfetti. 


KAFİLE BAŞKANLIĞINI İŞ ADAMI FERRUH ÖZDEMİR YAĞTI
Kulüp Yöneticisi ve kafile başkanı iş adamı Feruh Özdemir, müsabaka için Antalya’ya giden Belediye Hentbol Takımını yalnız bırakmadı. Takımla birlikte Antalya’da bulunan Özdemir, maçı tribünlerden izledi ve takımın sevincine ortak oldu. 


SANATÇI CEVHER CAN’DAN BATMAN’A BÜYÜK DESTEK
Antalya’da yaşayan Batmanlı Hemşerilerimiz de maç öncesi tribünlerdeki yerini aldı. Batmanlı hemşehrimiz Sanatçı Cevher Can, Rotiş Şirketler Genel Müdürü Kıral Bilen maç boyunca Belediye Hentbol Takımını destekleyici tezahüratlarda bulundu. Antalya’da yaşayan hemşehrimiz Sanatçı Cevher Can Batman’ın hentboldaki galibiyetine çok sevinerek kafileyi, teknik heyeti ve sporcuları tebrik etti. Maç sonunda sporseverler Belediyespor hentbol takımını alkışladı.  


SIRADA ANKARA TAKIMI VAR
Süper Lig Temsilcimiz Belediye Hentbol Takımı, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Akara MYK Hentbol Takımını ağırlayacak. Baş Antrenör Secaettin Aydoğ, Ligin 3. haftasında oynayacakları karşılaşmayı da galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi. Ankara MYK karşılaşması için temsilcimiz, bu günden itibaren antrenmanlara başlayacak. Maç, Pazar günü saat 13.00’de 19 Mayıs Spor Tesislerinde oynanacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=