Lütfen bekleyin..



ZORLU MAÇ ÖNCESİ HENTBOLCULARDAN, AKSOY’A ZİYARET

28 Eylül 2018, 22:48 - Okunma: 992

Geçtiğimiz hafta sonu ligin ilk maçında Maliye Milli Piyango takımı karşısında galibiyet alan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımımız, zorlu Antalya deplasmanı öncesi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'u ziyaret etti.

Başkan Vekili Aksoy, Süper Lige galibiyetle başlayan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol  takımı teknik heyet ve oyuncularının Belediye Meclis Salonundaki kabulünde Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin de hazır bulundu.

Antalyaspor maçı öncesi sporcularla bir süre sohbet eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hentbol maçlarına ilginin her geçen gün artığına dikkat çekerek, geçen hafta kazanılan maçtan dolayı sporcu ve teknik ekibi tebrik etti.

29 Eylül 2018 Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki maçın çekişmeli geçmesini beklendiğini belirten Başkan Vekili AKSOY, maçtan da galibiyet beklediğini ifade etti. Belediye Başkan Vekili Aksoy, takımdan başarı grafiğinin sürekliliğini istedi.

Hentbol maçlarının Batman’da artık coşkuyla izlendiğini hatırlatan Başkan Vekili Aksoy, atılan her golün, kazanılan her maçın Batmanlı sporseverlerin mutluluğuna katkı sağladığını belirterek, maçlara çıkarken bunun da göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=