Lütfen bekleyin..



U14 basketbol ligi sona erdi

30 Nisan 2017, 15:36 - Okunma: 3251

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği U14 Basketbol yerel ligi sona erdi. Ligte şampiyonluğu kimseye kaptırmayan 16 Mayıs İ.Ö.O Spor Kulübü birinci olurken, Petrol Spor ikinci ve Gelişim Spor takımı da üçüncü olmayı başardı. U14 Basketbol ligi şampiyonu olan16 Mayıs Spor Kulübü 16 - 20 Mayıs 2017 tarihlerinde yine Batman'da yapılacak olan 6. Bölge U14 A Erkek müsabakalarında mücadele edecek. Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe, U14 takımından umutlu olduklarını ve üst tura çıkacaklarına inandığını söyledi. Boztepe ayrıca takımın şampiyon olmasında emeği geçenleri tebrik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, basketbolun dışında tüm branşların alt liglerinin oynaması gerektiğini söyledi.

Eren; "Basketbol dalında alt yapımız yavaş yavaş hak ettiği konuma geliyor. Özellikle alt ligleri daha çok önemseyeceğiz." diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=