Lütfen bekleyin..



Minik Güreşçiler Minderde Terledi

30 Nisan 2017, 15:35 - Okunma: 1211

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonunun 2016-2017 faaliyet programında yer alan minikler güreş şampiyonası TP eğitim tesislerinde yapıldı. Şampiyonaya 45 sporcu katılım sağladı. Büyük ilgi gösterilen minikler güreş il şampiyonluğunda 16 Mayıs Ortaokulu birinci olurken, Atatürk Ortaokulu ikinci ve İMKB Ortaokulu ise üçüncü olmayı başardı. Müsabaka sonucunda dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Eren, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Hasan Güneş ve Güreş branş sorumlusu Feti Otursun verdi. Katılım sağlayan tüm okullara ve sporculara teşekkür eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Halil Eren, aynı başarının üst gruplarda da devam etmesini istedi.

Eren; "Ata sporumuz güreşe olan ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Miniklerin güreş mücadelesi ise daha heyecan verici. Emeği geçenleri kutlar başarılar dilerim" diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=