Lütfen bekleyin..



Uçar 1 Mayıs Emekçi ve Dayanışma Gününü Kutladı

30 Nisan 2017, 15:34 - Okunma: 1090

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Uçar mesajında; "1 Mayıs her yıl emekçilerimizin bayramı ve dayanışma günü olarak ülkemizin çeşitli bölgelerinde farklı etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu etkinlikler emeğe duyulan saygıyı, dayanışmaya duyulan ihtiyacı ifade etmektedir. Bilindiği gibi hükümetimizin çalışmaları sonucu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü olarak kutlanmaya başlanmış ve bir gün resmi tatil olarak ilan edilmişti. Bu da hükümetimizin emeğe verdiği önemi ifade etmektedir. Biz istiyoruz ki bu yüzeysel olarak sadece kutlamayla kalmasın. Emeğin timsali, alın terinin kurumadan, emeğinin karşılığını alması gereken ekonomimizin mozaik taşları olan emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

" 1 Mayıs'ın ruhunun; hükümetimiz açısından sadece törensel etkinliklerle sınırlı olmadığını, alın teriyle çalışan işçilerimiz, emekçilerimiz ve üretim sektörümüzün problemlerine yönelik çözüm arayışlarına da zemin olmasını dileyerek 1 Mayıs'ın sevgi, barış, dostluk ve demokrasi sınırları çerçevesinde kutlanmasını temenni ediyorum" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=