Lütfen bekleyin..



Petrol Eriyor..! Velimeşe: 1 Petrolspor:0

23 Eylül 2018, 14:41 - Okunma: 1016

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, Ergene Velimeşespor deplasmanında 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.Türkiye 3. lig 1. grupta 4. Haftada Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan Ergene Velimeşespor - Batman Petrolspor maçında ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

Ergene Velimeşe spor maçın 72 Dakikasında Erçağ Evirgen ile 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Petrolspor haftayı puansız kapattı. Ligde 2 puana sahip olan Petrolspor 3 puanla tanışamadı. Petrolspor’da ne gelişmeler yaşanacağı merakla bekleniyor. 
Ligin 4.haftasını da geride bırakan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, bir türlü hedeflediği sonuçları yakalayamadı. İki deplasman ve iki iç saha maçına çıkan Petrolspor, toplamda 2 puan toplayarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Ergene Velimeşespor deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, müsabakadan 1-0 yenilerek umduğunu bulamadı. 
PUAN KAYIPLARI SABIRLARI TÜKETTİ 
Sezon başlamadan önce birçok futbolcuyla sözleşme imzalayan Petrolspor, Erzurum’da verimli bir kamp dönemi geçirmişti. Sezonun ilk hafta maçında taraftarları önünde görücüye çıkan yenilenmiş kadrosuyla Petrolspor, Karaköprü Bld ile 1-1 berabere kalmış ardından sırasıyla Silivrispor, Gebze ve son olarak Ergene Velimeşespor karşısında da yaşanılan puan kayıpları taraftarların sabrını tüketti. 4. Haftayı da geride bırakan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, iki puanla 15. sırada yer aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=