Lütfen bekleyin..



Petrol'de kötü gidişat sürüyor! 10 kişilik Gebzespor'u yenemedik

16 Eylül 2018, 18:48 - Okunma: 944

TFF 3. Lig 1 gurupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Gebzesporu konuk etti. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan rakip takıma karşı istediği varlığı gösteremeyen Petrolspor 72 dakikada bulduğu golle ancak beraberliği kurtarabildi.

16 Mayıs Şehir stadında oynanan karşılaşmayı Ali Can Soydal, Serhat Sağır ve Kurtuluş Aslan hakem üçlüsü yönetti. Her iki takımın galibiyet parolasıyla çıktığı maça hızlı başlayan tarak konuk takım Gebzespor oldu Maçın 10 dakikasında Emre Fırtına ile golü bulan konuk takım 1-0 öne geçti. Maçta beraberlik arayışı içinde olan Batman Petrolspor ataklarında golü bulamazken maçın 33 dakikasında Gebzespordan İslam Altunkan yaptığı kusurlu hareketten dolayı direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın ilk yarısı 1-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Batman Petrolspor oldu, ardarda yapılan ataklarla rakip kalede gol arayan kırmızı beyazlı temsilcimiz maçın 72 dakikasında Samed Kartal ile attığı golle durumu 1-1 yaptı. Golden sonra her iki takımın gol arayışları sonuç vermeyince maç 1-1 tamamlandı. Batman Petrolspor alınan skorla  kendi saha ve seyircisi önünde 1 puana razı gelerek gurubunda düşme hattına bir adım daha yaklaştı.Ligde 2 beraberlik alan petrolspor 13. sırada yer alırken, bu hafta ergenespor deplasmanına çıkacak. 

Petrolsporun isteksiz ve beceriksiz futbolu tartışılıyor... 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=