Lütfen bekleyin..



8. Karınca Bahar Şenlikleri İkinci Gün Etkinlikleriyle Tamamlandı

29 Nisan 2017, 03:54 - Okunma: 1204

Üniversitenin emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, “Sizler derslerinize çalıştıkça, başarılı oldukça bizlerde sizin için eğlence imkânlarını o kadar arttıracağız.” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ 8. Karınca Bahar Şenliklerinin ikinci günü etkinliklerine katılarak öğrencilere seslendi: “Değerli öğrencilerimiz, Üniversitemiz yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerliyor.

 Sizler derslerinize çalıştıkça, başarılı oldukça ve bizim de desteğimizle bölgenin en iyi üniversiteleri arasında olacağız. Ne kadar derslerinize çalışırsanız bizlerde sizin için eğlence imkanlarını o kadar  arttıracağız. Bu anlamda yolunuza çıkacak herhangi bir sorun ve ya dileğiniz olursa bunu mutlaka bizlere ulaştırın. Final sınavları öncesi stresinizi atın, moral depolayın.” dedi. 
Batman Üniversitesi 8. Karınca Bahar Şenliklerinin ikinci günü etkinlikleri Batı Raman Kampüsünde gerçekleşti. Etkinlikler 'Uçurtma Şenliği'nin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Müzik Topluluğu’nun ve Çaçaron Müzik Gurubu'nun müzik dinletileriyle devam etti.
8. Karınca Bahar Şenliklerinin ikinci günü Batı Raman Kampüsünde okuyan öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrenciler müzik konserleri, çuval ve halat çekme yarışmalarıyla eğlenerek etkinliklerin tadını çıkararak stres attı, final sınavları öncesi moral depoladı. 
Yüzlerce öğrenicinin birlikte çektiği halaylar ile son bulan 8. Karınca Bahar Şenlikleri, öğrencilerin kardeşlik ve dostluklarını pekiştirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=