Lütfen bekleyin..



Petrolpor Kulüp Başkanı Konaç'tan açıklama

14 Eylül 2018, 20:56 - Okunma: 1364

Batman Petrolspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Konaç yaptığı açıklamasında "Sadece 2 hafta kötü gittik. Ortada kaybedilmiş bir şey yok. 3 hafta süre verdim kendime ve takıma ama sabretmeyen ve başarıdan korkan kötü niyetli fırsatçıların harekete geçtiğini görüyorum. Meydanı onlara bırakmam. Bu zor günlerde yüzlerce destek mesajı geldi ..

geçen yıldan beri vali ve bizlerin tüm çabalarına rağmen taraftarlar niçin bir araya gelmiyor ‘birkaç amigo mu kulübü yönetecek? Beni tanıyan bilir herkese değer veririm ama kimseye taviz vermem ..bugüne kadar stadda tam destek ve birliktelik yaşamadık. Kocaeli Sakarya adana demir birçok taraftar grubu var 30 bin kişiyle çıkınca tek ses çıkıyor . Onlarında birçok taraftar grubu var. Taraftarlarla sorun yaşamak istemiyoruz. Artık birliktelik istiyoruz. Bu ünden sonra bir araya gelmeyen bizden değildir. Pazar günü gerçek Petrolspor taraftarlarını bir arada tek yumruk görmek istiyoruz. Gerçekten taraftarların bizi istemediğini anlarsam bırakırım ama birkaç amigo ve onları yönlendirmeye çalışan birkaç akbaba için bırakmam. Benim gerçek taraftarla hiçbir sorunum yok .. kulübü aldığımız günden verdiğimiz mücadeleyi bilen biliyor. Kulüp her şeyiyle şuan 1 ci lig standartlarındadır. 15 transfer yaptık hepside kariyerli oyunculardır hepsine kefilim yakında herkeste sahada görecek. Hayatımda hiçbir işi yarım bırakmadım şampiyon yapmadan bırakmam. Yerli ayaklarıyla edebiyat yapanlar en çok yerlilere zarar vermektedirler. Yerlilere biz sahip çıktık sözleşmelerine %60 -70 zam yaptık. İcraat para vererek sahip çıkarak oluyor bedavadan atıp tutmakla olmuyor.. bugünden yeni bir sayfa açıyoruz ve mücadele yeni başlıyor yönetim futbolcu hoca mücadele etmeyen bu yolda bizimle devam etmeyecek .günü gelince liyakat ve güvenilir birileriyle yönetimi paylaşırız gerekirse devrederiz..kulüp yönetmek gerçekten çok zor bir iş ..nerde eski profesyonel Kulüpler ? PTT Şeker Petrol ofisi  gibi kulüpler nerede ? Aydın Gülmez ve bizler olmazsak Petrolspor kapanmıştı. Nerede Batman’ın eski 4 profesyonel kulübü ?herkes bunu bilsin kulübün imaj ve saygınlığı en üst düzeydedir sadece başarı eksik. Bu başarıyı sağladığında hisse ve yönetimi halka arz edeceğiz. BBugün itibariyle enerjimizi birliktelik ve takıma vereceğiz. Artık geçmişi sıkıntıları bahanelerini bir tarafa bırakıp bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz. "

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=