Lütfen bekleyin..



Rektör, Demirlipınar Köyü Anaokulu Öğrencileriyle Buluştu

29 Nisan 2017, 03:53 - Okunma: 2015

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü, Spor yönetimi ve Organizasyon dersi kapsamında Rengarenk Gülüşler ekibi tarafından düzenlenen “Köy Ana Okulundaki Öğrencileri Eğlendirme ve Spor Ruhunu Aşılama” konulu etkinlik Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Demirlipınar Köyü Anaokulu’unda Rengarenk gülüşler Ekip Sorumlusu Gurbet KILIÇARSLAN ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melike ESENTAŞ ‘ın sorumluluğunda gerçekleşen etkinlik Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un açılış konuşmasıyla başladı.
Demirlipınar Köyü'nün baharla birlikte adeta küçük Karadeniz'e dönüştüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. DURMUŞ,  "Ben Karadeniz’liyim, Demirlipınar Köyü'nü yeşilliği ile kendi memleketime benzettim, orasıda yem yeşil. Köyünüzü, misafirperverliğinizi ve samiyetinizi çok sevdim. Sizinle birlikte olmamızı sağlayan,  böylesi güzel bir etkink düzenlediği için Yrd. Doç. Dr. Melike ESENTAŞ’a, öğrecilerimize, okul müdrüne, öğretmenlerimize, sponsor firmalara ve katılan herkese teşekkür ederim. Bu çocuklar bizim geleceğimiz, onları nekadar güzel ve donanımlı yetiştirisek, Milletimizi ve Devletimizi o kadar ileriye  taşımış oluruz. O sebeple bugün Demirlipınar Köyü'nde yarının büyükleriyle birlikteyim. Çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum. Sizleri de Üniversitemizi görmeye ve gezmeye davet ediyorum. ” dedi.
İki saat boyunca panayır havasında devam eden etkinliklerde Demirlipınar Köyü Anaokulu Öğrencileri, hareketli müzikler eşliğinde oynadı, palyaço gösterileriylede eğlendi, eğlenirken bilgilendi.
Rektörmüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, anaokulu öğrencileriyle tek tek ilgilendi, sohbet etti, hayallarini süsleyen meslekleri öğrendi, miniklerin ellerinden ve alınlarından öperek, hediyeler verdi.
Samimi ve sıcak bir ortamda tamamlanan etkinliğin ardından toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik son buldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=