Lütfen bekleyin..



Tüm Sporcularımız Madalya Alarak Batman’a Döndü

12 Eylül 2018, 06:10 - Okunma: 1154

Kahramanmaraş ilinde gerçekleşen Şehit Orhan Sürmen Doğu ve Güneydoğu WUSHU Kung-Fu Şampiyonasına katılan 12 kişilik Batmanlı sporcu kafilesi şampiyonadan 12 madalya ile Batman’a döndü.

Tüm sporcularımız madalya alma başarısı gösterdi diyen WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu; “iller Arası Şehit Orhan Sürmen WUSHU Kungfu Şampiyonası Kahramanmaraş ilinde yapıldı. Şampiyonaya katılan Batmanlı sporcularımız şampiyonada takım halinde ikinci olurken tüm sporcularımız derece yaparak madalya alma başarısı gösterdi.

Yıldız, genç ve büyükler kategorisinde katıldığımız WUSHU Kungfu Bölge Şampiyonasıyla sporcularımız aslında Türkiye WUSHU Kungfu Şampiyonasınada hazırlanmış oluyor. Kahramanmaraş’ta müsabakalara çıkan sporcularımız kendi seviyelerini ve eksikliklerini görerek, eksikliklerini tamamlama fırsatı bulurken Türkiye şampiyonasında da daha hazır olacak. Ayrıca Şehit Orhan Sürmen Doğu ve Güneydoğu WUSHU Kung-Fu Şampiyonası çok güzel bir atmosferde icra edildi. Bu şampiyonada emeği geçen tüm il sorumluları, hoca ve sporcu kardeşlerime teşekkür ederim” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=