Lütfen bekleyin..



Uçar’dan Köylere Teşekkür Ziyareti

28 Nisan 2017, 21:27 - Okunma: 1243

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar 16 Nisan'da yapılan referanduma katkı veren Gercüş köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve Ak Parti Gercüş İl Genel Meclis Üyesi Veysi Atılgan Gercüş İlçesine bağlı Hisar, Kömürcü, Yayladüzü, Gökçe ve Tepecik köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisan referandumundaki desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, referandumun ardından çok sevinçli olduklarını ve bu kapsamda teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.

 

Batman’ın referandum süreci içerisinde gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Uçar, “Bu kapsamda teşekkür turlarına çıktık. Batman hem kendisi için hem de ülke için gereken desteği verdi. Bu konuda çok gururluyuz, sevinçliyiz. Referandum sürecinde bütün teşkilatımız büyük bir özveride bulunup köylere mezralara ulaştılar. Herkese halk oylamasının ne getirdiğini ne getireceğini anlattılar. Biz eminiz ki Batman’da  halk oylamasının neticesinde neler olacağını, nelerin değişeceğini bilmeyen kalmadı. Biz değişikliğe taliptik. Değişim her zaman zordur, kolay kabul edilmez. Türkiye'de yüzde 51. 41 ile değişim kabul edildi. Bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni içeren Anayasa değişikliği uygulamaya geçecek" dedi.

~http://www.batmandemokrathaber.com/upload/dosya/759.jpg


Özellikle Batman’da köylerde  gerçekten çok güzel bir dirençle, çalışmayla evet oyunu arttırdığını vurgulayan Uçar, Biz bu konuda Batman’lılara minnettarız. Bu bir ülke sevdasıdır, bir gelecek sevdasıdır. Batman halkı bunu iyi okudu, geleceğini iyi okudu ve çokta gayret gösterdi Her zaman seçim var gibi insanlarımızla birlikte olacağız, el ele vereceğiz, sorunları dinleyeceğiz, sorunları gidereceğiz. Güzel bir çalışma oldu bu konuda. 577 bin insanımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Bu aşamadan sonra bize evet de, hayır da veren bizim vatandaşımızdır, herkesi kucaklayacağız, daha sıkı sıkı sarılacağız. Ve umut ediyoruz ki yarınlarımız daha güçlü olacak. ileriki dönemlerde daha fazla destekle çok daha güzel günler yaşayacağız. Baharla birlikte inşallah bolluk, bereketlik gelir, inşallah huzur gelecek. Bu konuda gayret edeceğiz.  Bu bir referandumdu, bu bir seçim değildi, bu bir parti davası da değildi, bu bir kişi davası da değildi. Vatandaş geleceğini oyladı. Vatandaş bu referandumu iyi kullandı, bunu gördüler. Bu referandum bizim 100 yılımızı etkileyen bir Anayasa oylamasıydı. Bunu iyi okudular, bunu iyi anladılar ki; o konuda da destek verdiler yani. Biz kendi adımıza vatandaşımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=