Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu: “Halkımız Referandumu Destekliyor”

21 Mart 2017, 15:35 - Okunma: 3637

Akparti Batman 22. dönem Milletvekili Nezir Nasıroğlu yaptığı açıklamada 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumda Batman’dan %50’nin üstünde oy beklediklerini belirtti. Referandum ziyaretleri kapsamında yoğun bir çalışma yürüten Nasıroğlu Grand Hasankeyf Otel’de Bölgenin sevilen sanatçısı Aydın Aydın’lada bir araya geldi. Nezir Nasıroğluyla eskiye dayanan bir dostluğunun olduğunu belirten Sanatçı Aydın Aydın Nasıroğlu’nun Batman’a emeğinin büyük olduğunu belirtti. İl Başkanı Diyaettin Uçar ve diğer partililerinde eşlik ettiği programda konuşan Nezir Nasıroğlu 16 Nisan’da yapılacak olan Tarihi referandumda tüm Batman halkından destek istedi.

“HALKIN BİZE KARŞI TEVECCÜHÜ VAR”
Akpartinin başarılı siyasetçilerinden olan Nezir Nasıroğlu gazetemize yaptığı özel açıklamasında “Bir yandan köylerde, diğer yandan şehir merkezinde evet ziyaretlerimiz devam ediyor. Seçim bitene kadar Batman’da Cumhurbaşkanımız için çalışacağız. Nerden bir oy alabilirsek oraya gideceğiz, oy isteyeceğiz. Kim olursa olsun. Bizim amacımız Batman’da çıtamızı yüzde 50 - 55’lere çıkarmaktır. Bu çıtanın yükselmesi için elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz. Herkesten referanduma destek istiyoruz. Tek, tek bütün halkımızın kapısına gideceğiz. Teşkilatla, il başkanımızla tüm partilerimizle birlikte birkaç gündür köylerdeyim, geziyoruz. Benim gözlemim halkın bir teveccühü var bizlere karşı. Daha önce köylere gittiğimizde sırtını dönenler vardı, ama şimdi gittiğimizde bizi tatlılarla, neşeli ve kalabalık karşılıyorlar. Bu ne demektir. Arttık halkın Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bize teveccühü var. Anayasa değişikliğinden haberdar olmayan kafası bulanık vatandaşlarımıza da bunu anlatıyoruz. İnsanlarımız ikna oluyor.” Dedi. 


“HALKIMIZDAN REFERANDUMA DESTEK İSTİYORUM”
Batman’da Referandum ziyaretlerinde iyi karşılandıklarını belirten Nasıroğlu açıklamasının devamında “ Bu dönemde benim üzerimde çok aktif çalışmak düşüyor. Göstermelik değil, gerçek çalışmak lazım. İyi çalışmak ve iyi netice almak hedefindeyiz. Ben sahalardan ve insanlardan hiçbir zaman kopuk değilim. Ben bu halktan hiçbir zaman kendimi üstün görmedim. Benim ailem Batmanda hep iyi şeyler yapmış, Halkın faydasına olan hizmetler gerçekleştirmiştir tüm kamuoyu bunu biliyor. Bende vekillik döneminde hiç kimseye zarar vermedim, insanlara yardımcı olmaya çalıştım, başım dik, her yerde gezebiliyorum. Bu benim için önemli olay. İnsanlar beni gördüğü zaman ve o sevgiyi gösterdiği zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=