Lütfen bekleyin..



Solmayan Gül

27 Ağustos 2018, 18:55 - Okunma: 2151

Solmayan güller özenle seçilmiş gerçek Ekvator güllerin özel yöntemlerle şoklanması ile elde edilirler. Bu güller koruma kalkanı sayesinde 2 yıl boyunca aynı zarafetiyle sizinle birlikte kalır. Sevgilinize veya eşinize solmayan gül alabilir ve özel günlerinizi onun için daha özel kılabilirsiniz.

Solmayan güller özenle seçilmiş gerçek Ekvator güllerin özel yöntemlerle şoklanması ile elde edilirler. Bu güller koruma kalkanı sayesinde 2 yıl boyunca aynı zarafetiyle sizinle birlikte kalır. Sevgilinize veya eşinize solmayan gül alabilir ve özel günlerinizi onun için daha özel kılabilirsiniz. Tamamen canlı güllerden oluşan gül herhangi bir bakım istemez. Birbirinden güzel yaklaşık 20 renk seçeneğiyle sitemizden https://www.pikapflowerdesign.com linke tıklayarak solmayan gül sipariş verebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlarla kendini tekrar etmeyen Pikapflowerdesign çiçekçilik, solmayan gül tasarımlarıyla da göz doldurmaya devam ediyor. Cam kutuda solmayan gül, cam kalp saksıda solmayan gül, pleksi kutu tek renk solmayan gül, makaronlu kutuda solmayan gül, sürgülü kutuda solmayan gül, özel ve sizin seçtiğiniz solmayan gül olmak üzere çeşitliliği sayesinde siz değerli müşterilerimizi ikilemde bırakmıyor ve sevdiklerinizin hoşuna gidecek tasarımları sizlere sunuyor. İstanbul içi hızlı teslimat sayesinde solmayan gül siparişiniz sizlere daha hızlı ulaşıyor. Sevdiklerinizi mutlu edin ve onların çok seveceği solmayan gül siparişlerinizi vakit kaybetmeden hemen verin.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=