Lütfen bekleyin..



Çamaşır Makinesi Su Boşaltmaması ve Çözümü

27 Nisan 2017, 18:33 - Okunma: 1833

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl dünyasında insanların temel gereksinimleri çerçevesinde beyaz eşya teknolojisi alanında gelişim kaydediliyor.

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl dünyasında insanların temel gereksinimleri çerçevesinde beyaz eşya teknolojisi alanında gelişim kaydediliyor. Özellikle insanların gün içerisinde yaşam alanlarında var olan ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri konusunda en büyük yardımcıları konumunda yer alan beyaz eşya teknolojileri Arçelik’in ileri nesil teknolojisiyle her ihtiyaca yanıt verecek teknolojik özelliklere sahip oluyor. Bu çerçevede de Arçelik markalı çamaşır makineleri sayesinde artık yaşam alanlarında çok daha hızlı ve çok daha kaliteli bir şekilde çamaşır yıkama işlemi gerçekleştirebilmek mümkün oluyor. İleri nesil teknolojik özellikleri ile her türlü çamaşır ve ev tekstili için son derece yoğun olarak kullanılan Arçelik markalı çamaşır makineleri zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar yaşayabiliyor. Özellikle de Uğurmumcu Arçelik Servisi merkezinde de son derece sık şekilde görülen çamaşır makinesi su boşaltmıyor sorununa yönelik olarak profesyonel standartlarda müdahalelerin gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunuyor.

Çağın en özellikli ve en üstün teknolojilerini içermekte olan Arçelik markalı çamaşır makinelerinde meydana gelen su boşaltmama sorunu arızası genel olarak mekanik yapıdaki arızalardır. Çamaşır makinesinin yıkama için almış olduğu suyu, yıkama programı sonunda su tahliye pompasının itiş gücü ile su tahliye hortumundan makine dışına atılması gerekmektedir. Ancak su boşaltma yapmayan çamaşır makinelerinde çok ciddi arızalanmalar meydana gelebiliyor. Bu durumlarda profesyonel servis çözümlerinden yararlanılması çok büyük bir önem arz etmektedir. Bu çerçevede de Arçelik markalı çamaşır makinelerinde meydana gelen su boşaltamama sorununa yönelik olarak Kaynarca Arçelik Servisi teknik ekipleri tarafından hızlı ve kaliteli müdahaleler gerçekleştirilmektedir. Arçelik markalı çamaşır makinesinin üstün teknolojik özelliklerine uygun şekilde öncelikli olarak çamaşır makinesinin ön cephesinde alt kısımda bulunan tırnaklı veya vidalı paneli sökerek, su tahliye filtre kısmına ulaşılabiliyor. Burada gerekli kontrolü gerçekleştirerek, herhangi bir tıkanıklık olup, olmadığı tespit edilebiliyor.

Bu işlemin ardından Arçelik çamaşır makinesinin su tahliye pompa motoru arızası kontrol edilerek, arızalı ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir. Ünalan Arçelik Servisi teknik ekipleri tarafından Arçelik çamaşır makinesinin su tahliye hortumunda meydana gelebilecek tıkanıklıklarda göz önünde bulundurularak, tıkanıklık tespit edilmesi durumunda tıkanıklık giderilir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=