Lütfen bekleyin..



Dicle Elektrik’te İSG Eğitimleri ve denetimleri sürüyor

26 Nisan 2017, 18:43 - Okunma: 1121

İş kazalarında ‘sıfır tolerans’ politikasını benimseyen Dicle Elektrik Dağıtım, sorumluluk bölgesinde bulunan tüm il ve ilçelerde çalışan personeline İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) eğitimleri verirken, bir yandan da sahadaki denetimlerini aksatmadan sürdürüyor. Eğitim 4 Gün SürdüÇalışanlara dönük İSG eğitim serisine Batman’da devam edildi. Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen ve 4 gün devam eden eğitime il merkezinin yanı sıra 5 ilçede görevli 226 Dicle Elektrik çalışanı katıldı. İSG uzmanı Lokman Yorulmaz ve İş Yeri Hekimi Dr. Ahmet Açış tarafından çalışanlara, iş sağlığı ve güvenliği ile ilk yardım konusunda sinevizyon gösterimi eşliğinde bilgiler verildi.

 Eğitim sırasında çalışanlardan gelen sorular ise detaylı olarak cevaplandırıldı. Eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren İSG uzmanı Yorulmaz, 6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu uyarınca her yıl hem sahada, hem de işyeri ortamında çalışan personele eğitim verdiklerini belirterek, “Dünyanın en zor mesleklerinden birini icra ediyoruz. Sürekli dikkat ve önlem gerektiren bir işimiz var. Bu nedenle İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilk yardım konularını daha da önemsiyor ve dikkat ediyoruz. Hedefimiz sıfır kaza, sağlıklı ve yaşanabilir bir iş ortamı sağlamaktır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=