Lütfen bekleyin..



Aksoy, Bisiklet turnuvasında madalya dağıttı

10 Ağustos 2018, 13:38 - Okunma: 908

Batman Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde organize edilen Kardeşlik ve Spor Turnuvaları önceki gün yapılan bisiklet turuyla devam etti.

7’den 77’ye toplumun tüm kesimlerinden sporcuların katıldığı turnuvada keyifli dakikalar yaşandı. Her yaş grubundan çocuk ve gençlerin sporla kaynaşması için Batman Park AVM ile Atatürk Parkı arasında bisiklet nurnuvası yapıldı.

Bisiklet turnuvası öncesi konuşan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman’daki gençlerin bisiklet; top, masa tenisi, yüzme gibi spor dallarıyla iç içe olduğunu ve kazandıkları başarılarla anıldıklarını söyledi.Bisiklet turnuvasının startına Başkan Vekili Aksoy, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bisiklet tutkunları ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvaya katılan her sporcuya madalyalarını Başkan Vekili Aksoy, Vali Yardımcısı Çeviren, Emniyet Müdürü Akkaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eren verdi. |

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=