Lütfen bekleyin..



Hentbolda Kupa ve Süper Lig Fikstürü Belli Oldu

07 Ağustos 2018, 17:54 - Okunma: 1104

2018-2019 sezonunda Süper Ligde mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımımızın, Türkiye Kupası grup maçları ve lig fikstürü çekildi.Ankara'da çekilen kura çekimine, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile Başantrenör Seceattin Aydoğ katıldı.

 Türkiye Kupası grup müsabakaları için çekilen kura da takımımız, D grubunda Tokat Gençlikspor ve Bolu Sebenspor ile eşleşti. 
SÜPER LİG'DE İLK RAKİP MALİYE MİLLİ PİYANGO
Ankara'da gerçekleştirilen Süper Lig fikstürü kura çekiminde Erkek Hentbol takımımız, ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Maliye Milli Piyango takımı ile oynayacak. Ligin ikinci haftasında Antalyaspor'a konuk olacak ekibimiz, ligde son 10 yıla damgasını vuran Beşiktaş ile 9. haftada deplasmanda karşılaşacak. Kurayı değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin; “Süper Ligde ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğimiz tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Centilmenliğin ve fair play ruhunun hakim olacağı bir sezon olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası fikstürünün tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=