Lütfen bekleyin..



Gümüş Kolye

02 Ağustos 2018, 18:07 - Okunma: 1807

Kolyeler kadınların vazgeçemedikleri aksesuarlardan biridir. En az altın kadar değer ve önem gören, tercih edilen gümüş kolyeler de bulunmaktadır. Gümüş kolye modelleri çok fazladır. Her kadının zevkine ve beğenisine uygun modeller tasarlanmaktadır.

Kolyeler kadınların vazgeçemedikleri aksesuarlardan biridir. En az altın kadar değer ve önem gören, tercih edilen gümüş kolyeler de bulunmaktadır. Gümüş kolye modelleri çok fazladır. Her kadının zevkine ve beğenisine uygun modeller tasarlanmaktadır. Son zamanların favori modeli olan melek kanadı kolyenin pek çok rengi bulunmaktadır. Melek kanadı kolye modelini ise kalp ve kelebek model kolyeler takip etmektedir. Bu üç tür gümüş kolyeler en sık tercih edilenler listesinde yer almaktadır.

Gümüş kolye modelleri

Gümüş kolye çeşitleri arasından bir diğeri ise sonsuzluk işareti modelli gümüş kolyelerdir. Sonsuzluk işaretinin olduğu gümüş kolyelerin isimsiz, sade olanları olduğu gibi isme özel olarak üretilenleri de mevcuttur. Gümüş kolye modelleri arasında sık tercih edilenlerden biri de Osmanlı tuğrası olan kolyelerdir. Bu model de oldukça şık ve gösterişli olup pek çok bayan tarafından tercih edilmektedir.

Gümüş kolye fiyatları

Gümüş kolye fiyatları öncelikle kolyenin gramına göre değişmektedir. Aynı zamanda kolyenin modeline, taşına, taşının cinsine ve büyüklüğüne göre de değişmektedir. Gümüş kolye modellerini ve fiyatlarını incelemek için https://www.sanroza.com/gumus-kolye  adresine bakabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=