Lütfen bekleyin..



Spor Kompleksi’nden 7593 kişi faydalanıyor

31 Temmuz 2018, 11:58 - Okunma: 1074

Belediye Spor Kompleksinde, 65 yaş üstü, engelli çocuk ve yetişkinlerin faydalanabilmesine olanak sağlayan hizmetlerimiz devam ediyor.Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora alıştırmak ve sosyal olmalarına yardımcı olmak üzere başlattığımız kurslarımız sürüyor.

Öğrencilerin evlerinden alınarak spor kompleksinde verdiğimiz eğitimin ardından evlerine bıraktığımız kursiyer sayımız her geçen gün artıyor.

19 BRANŞTA 7593 KİŞİ

Belediye Spor Kompleksinden yararlanan kursiyerlerimizin yanı sıra ailelerimizin de mutlulukları gözden kaçmıyor. Kursa gelen kursiyerlerimiz: “Verilen eğitimlerden oldukça memnunuz. Bu kurslar olmasaydı belki bir çoğumuz ya ayakkabı boyacılığı yapacaktık, ya su satacaktık ya da kötü arkadaşlıklar edinerek farklı mekanlarda olabilecektik” derken, aileler de : “Keşke bu gibi fırsatlar bizim çocukluğumuzda da olsaydı. Bugünün çocukları gerçekten çok şanslı. Öğrencilerimiz evden alınıp, verilen kursun ardından tekrar evlerine dönüyorlar. Hem de ücretsiz. Bu çok güzel bir çalışmadır” dediler. 19 değişik branşta hizmet verebilecek kapasiteye sahip kompleksimizden; 65 yaş üstü vatandaşlarımız, engelli çocuk ve yetişkinlerimiz dışarıdan katılarak kompleksimizin imkanlarından faydalanabiliyor. Belediye Spor Kulübü bünyesinde 2460 lisanslı/lisanssız sporcumuz bulunurken genel toplamda 7593 kişiye 60 antrenör eğitmen nezaretinde kurs veriliyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=