Lütfen bekleyin..



1955 Belediyespor hazırlık kampına girdi

30 Temmuz 2018, 09:03 - Okunma: 1153

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekibimiz 1955 Batman Belediyespor Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları için ilk kampın startını verdi.1955 Batman Belediyespor, Batman 16 Mayıs Şehir Stadında Antrenör Metin Şimşek nezaretinde yeni transferlerle sezona güçlü ve iddialı girmek için antrenmanlarına başladı.

Eylül ayında başlayacak olan 2018-2019 Bölgesel Amatör Ligi müsabakalarına başlayan ekibimizde oyuncuların istekli ve moralin yüksek olması teknik heyeti sevindirdi.

Batman’da yapılacak 10 günlük kampın ardından Nevşehir’e gidecek olan 1955 Batman Belediyespor kafilesi, 12 gün sürecek olan hazırlık kampının ikinci etabını burada sürdürerek yeni sezon öncesi güç ve kondisyon depolayarak takım çalışması gerçekleştirecek.

Hazırlıkların yapıldığı 16 Mayıs Şehir Stadı’na gelen Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Antrenör Metin Şimşek ile görüşerek takım hakkında bilgi alıp, bir süre antrenmanı izledi.|

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=