Lütfen bekleyin..



2. BARIŞ VE KARDEŞLİK TURNUVASI

30 Temmuz 2018, 09:01 - Okunma: 1066

Gençlik Spor Bakanlığının geçen yıl başlattığı ‘Barış ve Kardeşlik Turnuvasının’ bu yıl ikincisi düzenlenecek. Batman Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün geçen yıl birincisini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği, ‘Barış ve Kardeşlik Turnuvasının’ ikincisi başlıyor.

04-05-06 Ağustos 2018 tarihlerinde yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde ‘Streetball Basketbol Turnuvası’, 07 Ağustos’ta küçükler ve yıldızlar Masa Tenisi, 08 Ağustos’ta küçükler ve yıldızlar Badminton ve finalde ise 09 Ağustos’ta Bisiklet Turu ile Barış ve Kardeşlik Turnuvası sona erecek. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Halil Eren; “Geçen yıl birincisini yoğun katılımla çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerle başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. Bu yılda yine Atatürk Parkında Batman Belediyemizle birlikte, halkımızın ve gençlerimizin yoğun katılımıyla 2. Barış ve Kardeşlik Turnuvasını gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. İl Müdürü Eren, katılım sağlayan sporcu ve takımlara çeşitli hediyeler vereceklerini de sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=