Lütfen bekleyin..



Belediye Araçlarını İmkanlarıyla Onarıyor

26 Nisan 2017, 06:01 - Okunma: 1256

Belediyeye ait iş ve hizmet araçları, belediyenin öz imkânlarıyla yenilenerek yeniden hizmete kazandırılıyor. Belediye deneyimli kadrosuyla yürüttüğü bakım-onarım çalışmaları sayesinde maliyetler de minimum düzeye çekerek kuruma kazanç sağlıyor.Piyasadan hizmet satın alma yerine, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü personeli tarafından bakıma alınan araçlar hizmete alındı. Hidrolik sıkıştırmalı 3 Çöp toplama aracı, 1 su taşıma ve 1 itfaiye aracı Makine İkmal Bakım ve onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından tamir ve bakımı yapılarak hizmete alındı. Araçların genel bakımlarının yanında tanklarının yenilenip bakımlarının yapıldığı belirtildi. Mesai mefhumu gözetilmeksizin çalışan atölyedeki ekip ve ustalar tarafından ortaya çıkarılan çalışma ile belediye yüklü maliyetlerden kurtulmuş oldu.

Belediyeye ait tüm araçların bakım ve onarımının Belediye personeli tarafından öz kaynaklarla yapıldığının altını çizen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: "Tasarruf tedbirleri kapsamında dış piyasadan satın alınabilen, araç onarım ve bakım hizmetlerini kendi ustalarımız ve ekiplerimizle gerçekleştirerek, harcamalarımızda tasarruf sağlamış oluyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atölyemizde iş aracı revizyonu kapsamında, hidrolik sıkıştırmalı 3 çöp toplama aracının baştan sona onarımdan ve boyamadan geçirilirken, 1 su taşıma aracı ile 1 itfaiye aracının da tankları yenilenip boyatılarak yeniden hizmete kazandırıldı. Bu çalışmalar sayesinde Belediyemiz binlerce liralık harcamadan kurtulmuş oldu. Buradan artırdığımız giderleri diğer alanlara aktarıyoruz" dedi.|

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=