Lütfen bekleyin..



Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

25 Temmuz 2018, 17:32 - Okunma: 1127

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen 1955 Batman Belediyespor futbol ve Hentbol’da dolu dizgin gidiyor. Hentbol’da Yurt dışından yabancı sporcu transferleriyle dikkatini üzerine çeken takım Başkan Murat Şahin’in özverili çalışmalarıyla futbolda da ciddi transferler yaptı.

BATMANLI GENÇLERLE BAŞARIYA
Futbolda İç transferde 9 sporcuyla sözleşme imzaladıklarını belirten Kulüp Başkanı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin sözleşme yenilediklerini ve Teknik heyetten yeni sezonda Şampiyonluk istediklerini açıkladı. İç transferde anlaşma sağlanan 9 futbolcuyu makamında kabul eden Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Doç.Dr.H.Murat Şahin, amaçlarının ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu ve çoğunluğunu Batmanlı yetenekli futbolcuların oluşturacağı bir takım kuracaklarını belirtti.
Batman’ı sporda her yönüyle başarıyla adını duyurmak için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Başkan Şahin “ Hentbol’da Süper Ligde bu sezon başarı çıtasını yükselteceğiz. Ligdeki popüler takımların bile gözü Batman Belediyespor’da. Yeni sezon hazırlıklarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bayan Voleybol Takımını profesyonel lige yükseltmek için çalışma yapılması talimatını verdim. Bu takım tamamen yerli sporculardan oluşacak. Yine bir diğer hedefimiz Batman’a Sporcu Beceri, Sağlık ve Koordinasyon Merkezi kurmaktır. Batmanlı gençlerle başarılı günler bizleri bekliyor.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=