Lütfen bekleyin..



Acar Başaran “Seçim İhlallerini Sordu

24 Nisan 2017, 17:10 - Okunma: 1169

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Başbakan Binali Yıldırım tarafından cevaplanması istemiyle meclise soru önergesi verdi.016 Nisan Referandumu ile ilgili ihalelerle dikkat çeken Acar Başaran, Şanlıurfa, Bingöl, Iğdır, Erzurum, Diyarbakır, Muş, Van, Ağrı ve Mardin’in farklı ilçe ve köylerinde gerçekleştiği iddia edilen seçim ihlallerini gündeme getirdi. Acar Başaran’ın soru önergesinde Batman ile ilgili “Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Oyuktaş Köyünde bulunan muhtarın ve güvenlik güçlerinin sandık çevresini görevli olmadıkları halde terk etmedikleri, açık ve blok oy kullandırdıkları, duruma itiraz eden HDP’li sandık kurulu üyesine şiddet uyguladıkları iddia edilmektedir.

Batman Tilmerç Toki Kazım Karabekir İlkokulu’nda polis memurlarının silahlarıyla sandık çevresine girdikleri belirtilmektedir. Bu durumdan haberdar mısınız? Konu ile ilgili ne tür çalışmalarınız bulunmaktadır?” soruları da dikkat çekti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=