Lütfen bekleyin..



Batman Sporda Marka Şehir Yolunda

16 Temmuz 2018, 17:00 - Okunma: 1352

Son 2 yıldır sporda atılım üstüne atılım yapan Batman Belediyesi sporda başarıdan başarıya koşuyor. Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un büyük destekleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Kulüp Başkanı Murat Şahin’in yaptığı başarılı çalışmalarla Batman sporda adını başarılı harflerle yazdırdı. Batman Belediyesi sportif anlamda Masa Tenisi ve Hentbol’da Süper lige yükselirken, Güreşte Dünya Şampiyonluğunu Batman’a getirdi.

SPOR KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Güreşte Batman belediyesi formasıyla Türkiye’yi temsil eden ve Rusya’da yapılan dünya şampiyonasında 61 kiloda dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’la Batman’a bir gurur yaşatan Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şahin’e her kesim övgü yağdırıyor.
Yaz kurslarında 7600 öğrenciye hizmet veren ve Hentbol’da tarihi başarı elde ederek Süper lige yükselen Belediyespor yeni dönemde de ciddi hedefler peşinde. Başkan Vekili Şahin gecesini gündüzüne katarak Batman’a hizmet etme ve sporda kente başarı getirmek için var gücüyle çalışıyor. Bir çok ülkeden yabancı sporcu transfer eden Hentbol takımı yeni sezonda da adından sıkça sözettirecek. 


BAL LİGİNDE HEDEF ŞAMPİYONLUK
Futbolda, BAL liginde mücadele edecek olan Belediyesporun hedefi şampiyonluk olarak belirlenirken, Teknik heyete şampiyonluk için her türlü imkan ve olanak sağlandı. Teknik direktör Metin Şimşek’in istediği sporcular transfer edilirken, bu sene hedef başarılı bir sezon geçirmek. Masa tenisinde bayanlarda süper ligde oynayacak olan kulübü temsil eden 3 bayan sporcu ise milli takımda da oynuyor. Bütün bunları yaparken Belediye başkan vekilimiz Sayın Ertuğ Şevket Aksoy’un da çok büyük desteğini alıyoruz. 
Batman Belediyespor 19 branşta 7.600 öğrenciye spor eğitimi verirken, her haftada 50 çocuğu Gaziantepe yolluyor.

 
BUZ PATENİ TESİSİNE YOĞUN İLGİ
Batman’a ilk kez Buz pateni tesisi kazandıran Batman Belediyesi çocukları ve gençleri sevindirmeye devam etti. Kentte Özel sektörden önce ilk kez Buz pateni pistini faaliyete sokan Batman Belediyesi Batmanlı gençlerin en güzel hizmetlere layık olduğunu dile getirdi.  
Alt yapı ve tesisleşmeye de büyük önem veren Belediye yönetimi Batmanın farklı bölgelerinde ve toplamda 14 mahallede semt sahalarını faaliyete koydu. Öte yandan Aydınkonak semt sahasına ise modern tesisler kazandırılıyor. Aydınkonak’ta 68 kişilik kapasiteli ve 34 odalı bir konaklama ve kamp tesisi planlanırken,  Bu tesisin yanında 2 futbol sahası ve 1 adet kapalı spor salonu yapılacak. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=