Lütfen bekleyin..



23 Nisan Şenliğine ilgi büyüktü

24 Nisan 2017, 16:59 - Okunma: 1116

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümü münasebetiyle Batman Belediyesi tarafından Atatürk Parkında organize edilen çocuk şenlikleri büyük ilgi gördü.Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol TAŞKALE, kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin yanı sıra devlet ve özel okullardan öğretmen ve yöneticiler, öğrenci ve veliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program şiirlerin okunması, halk oyunları ve dans gösterileri ile devam etti.

Resim, kompozisyon ve şiir dallarında dereceye girenlere ödüllerini Vali DENİZ, Belediye Başkan Vekili AKSOY ve Cumhuriyet Başsavcısı TAŞKALE verdi.
Resmi programın ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Belediye tarafından organize edilen şenlikte çocuklar şişme oyun parklarına, canlandırılan Disney karakterlerine ve palyaçolara büyük ilgi gösterdi.
Atatürk Parkı'nda düzenlenen şenliklere ailelerin yoğun katılımı da dikkat çekerken, çocuklar için Domino Adam'ın illüzyon gösterimi ve DJ Cahit Kaşıkçılar'ın şov gösteriminin yanı sıra eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Şenlik alanına gelenlere, pamuklu şeker, patlamış mısır, dondurma ve Osmanlı Macun şekeri dağıtıldı.
Şişme oyun parklarından ayrılamayan çocuklar kadar ailelerin de büyük keyif aldığı ve eğlendiği şenlikte, çocuklar yoğun eğitim döneminin stres ve yorgunluğunu üzerlerinden atma fırsatı buldu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=