Lütfen bekleyin..



ASKF’DEN HALİL EREN’E ZİYARET

04 Temmuz 2018, 04:28 - Okunma: 1240

ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve basın danışmanı Abdurahman Avşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ederek, yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 Yapılan görüşmede 2018-2019 futbol sezonunda yapılacak malzeme desteği, alınacak önlemler, kulüplerin talep ve sıkıntıları ve sporun daha da gelişmesi için yapılacak projeler üzerinde konuşuldu. ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in Batman gençliği ve sporu için büyük bir şans olduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Akyol; “Batman tarihinde ilk kez spora ve gençlik faaliyetlerine duyarlı Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren gibi yöneticilerin olması bizler için büyük bir şanstır. Batman sporu için kısa zamanda devrim niteliğinde projeler hayata geçirildi. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman sporun ve gençliğin hizmetinde olacaklarını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=