Lütfen bekleyin..



GENÇLİK TOSUNPINAR’DA STRES ATTI

22 Haziran 2018, 14:01 - Okunma: 1179

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Kozluk ilçesinde yıl boyunca yaptığı faaliyet ve etkinliklere katılım sağlayan gençlere Tosunpınar (Ayngebire) bölgesinde piknik yaptırıldı. İl Müdürü Halil Eren’in yakından ilgilendiği gençler, son yıllarda ilk kez böylesine anlamlı projelerde yer aldıklarını ve bunun devamının gelmesini istediler.

 İl Müdürü Halil Eren; “Batman merkezindeki gençlerimizin yanı sıra, tüm ilçelerimizde, belde ve köylerimizde çalışmalarımıza gençleri aktif bir şekilde dâhil ediyoruz. Kozluk ilçemizde yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz Kitap Okuma Halkaları, Merkezim Her Yerde, Gençlerin İyilik Ağacı ve diğer Gençlik Merkezi faaliyetlerine destek veren Gönüllü Gençlerle Kozluk Tosun Pınar köyü (Ayngebire) mesire alanında bir araya gelip aile ortamında piknik yaptık. Bu etkinliğimize yaklaşık 120 kişi katılım sağladı. Emeği ve katkısı olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Kozluk Tosunpınar (Ayngebire) piknik alanında yapılan etkinliğe Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Kozluk ilçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgâr, gençlik liderleri ve gönüllü gençler de katılım sağladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=