Lütfen bekleyin..



Dünya Şampiyonu Sadak Coşkuyla Karşılandı

22 Haziran 2018, 13:55 - Okunma: 1246

Rusya’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Sinan Sadak, memleketi Batman’da coşkuyla karşılandı.

Batman Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan şampiyon Sadak, eskort eşliğinde Batman kent merkezinde dolaştırılarak Belediye Başkanlığına getirildi. Sadak’ı Başkan Yardımcısı Şahin Belediye binası önünde karşılayarak makamında kabul etti.  

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖVGÜ 

Sinan Sadak’ın elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin şöyle konuştu: “Sinan bölgemizin yetiştirdiği başarılı güreşçilerimizden birisidir. Güreşe başladığı günden beri Sinan’ı üniversite hocası olarak da takip ediyorum. Sinan iki yıldır belediye kulübümüz adına mücadele veren sporcumuz Sinan son aldığı başarı ile hepimiz adına, hem Batman adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırdı. Bu güzellikleri başarıyı Batman’a yaşattığı için özellikle Sinan’a ve takımdaki diğer arkadaşlarımızın hepsine çok çok teşekkür ediyorum.”dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=