Lütfen bekleyin..



Vali Deniz’den Nevruz Bayramı Mesajı

21 Mart 2017, 15:12 - Okunma: 1092

Batman Valisi Ahmet Deniz yaptığı açıklamada 21 Mart Nevruz Bayramını kutladı. Vali Deniz mesajında “Baharın gelişini, doğanın uyanışını müjdeleyen, umut dolu başlangıçların, bolluk ve bereketin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin sembollerinden olan nevruz, içerdiği güçlü anlamlarla, yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır.

Çetin geçen kış aylarının ardından tabiatın ve insanlığın uyanışının habercisi olduğu kadar arınmayı, yenilenmeyi, olumsuzluklardan kurtulmayı da ifade eden yeni bir günü, yeni bir dönemi müjdelemektedir.
Geçmişle gelecek arasında köprüler kuran, sevgi ve hoşgörü ortamında milletleri birbirine yakınlaştıran, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendiren, kültürel zenginliklerimizi koruyan, bu gibi değerlerimizi, gelecek kuşaklara aktarmak, hepimizin görevidir. 
Bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan bu anlamlı Nevruz Bayramının amacına ve anlamına uygun olarak, festival havasında kutlanması, Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=