Lütfen bekleyin..



Minik Tenisçilere anlamlı moral

06 Haziran 2018, 21:12 - Okunma: 1372

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde verilen Tenis eğitimlerine ilgi her geçen gün artıyor.

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının sonlarına doğru, destek verilen okullardan T.O.B.B Ortaokulu, anlamlı paylaşımlar yaparak teşekkür etti. Ayrıca Milli Tenisçiler Cem İlkel ve Çağla Büyükakçay’dan, "Giymediğiniz Tenis Malzemesi ve Kıyafeti Tenis Oynatsın" projesi kapsamında minik sporculara tenis çantası hediye edildi. TTF – TAB Tenis Aile Birliği’nden Füsun Avcı Yargovan’ın gönderdiği malzemeleri alan minik tenisçiler, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler. 

Masa Tenisinde bir başarı daha 

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş’in çalıştırdığı Milli Sporcu Şükran Cangir, Bosna Hersek’teki turnuvaya katıldı.  

Türkiye Masa Tenisi federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldız-Genç Balkan Şampiyonası 06-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Bosna Hersek'in Zenica şehrinde yapılacak. Müsabakaya Yıldızlar Türkiye şampiyonu olan Milli takım sporcumuz Şükran Cangir, Türkiye’yi ve ilimizi temsil edecek. Geçen yıl Balkanlarda takım halinde şampiyon ve Ferdilerde 2. olan Cangir’in bu yılda başarılı olmak istediğini söyledi.  Yıldız erkeklerde de ilimizi temsil edecek olan İbrahim Atuğ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa tenisi Antrenörü olan Recep Bezenmiş’te müsabakalarda yer alacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=