Lütfen bekleyin..



Spor Lisesinde Yetenek Sınavı Takvimi Belli Oldu

02 Haziran 2018, 14:08 - Okunma: 1542

Batman Spor Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı için alınacak öğrenci seçme sınavı ile ilgili usul esasları içeren sınav klavuzu yayınlandı.Yayınlanan klavuza göre Batman Spor Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci alımı yetenek sınavı öğrenci başvuruları 01 – 26 Haziran 2018 tarihleri arasında öğrencinin bizzat istenen belgelerle müracaatını yapması gerekir, istenen belgelerle müracaatını yapan öğrenciler

 02 - 06 Temmuz 2018 tarihleri arasında belirlenen takvime göre yetenek sınavına tabi tutulacaklar.2018 – 2019 Eğitim öğretim yılı öğrenci alımı yetenek sınavı ön kayıtları için gerekli belgeler; nüfus cüzdan örneği veya fotokopisi (fotoğraflı nüfus cüzdanı ile birlikte). 2 adet vesikalık fotoğraf, sınava giriş için dilekçe. Taahhütname. Beden eğitimi ve spor yapmasına engel hali bulunmadığını belirten tek tabipten alınmış sağlık raporu (Aile hekimlerinden alınabilir.). Sporcu özgeçmişi belgesi (Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden veya ilgili Federasyondan veya Islak İmzalı Olarak Alınacaktır). Sınava giriş belgesi (Evraklar teslim edildikten sonra Batman Spor Lisesi tarafından verilecektir.). Mezun olduğu ortaokuldan 2017 – 2018 Eğitim öğretim yılı sonunda 8. sınıfı bitirdiğine dair öğrenim belgesi ile birlikte notlarını gösterir belge. Okula başvuru yapacak olan öğrenci adayları, bu yıl itibari ile ortaokul veya İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıfı bitirmiş olmaları gerekmekte.

Ayrıca Okul Aile Birliği kararı olan 100 TL Sınav Harcamaları Bedelinin Ziraat Bankası Belde şubesi – Hesap No (IBAN): TR82 0001 0016 9470 5504 3750 01 (Batman Spor Lisesi Okul Aile birliği hesabı ) hesabına sınav harcamalar bedeli kaydı ile öğrencinin Adı ve Soyadı, T.C. Kimlik Numarası ile birlikte yazılı olarak yatırılacak ve dekontun bir nüshası okul idaresine teslim edilecek. Daha fazla bilgi sahibi olmak için http://batmansporlisesi.meb.k12.tr/meb adresinde yayınlanan sınav klavuzundan öğrenilebileceği belirtildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=