Lütfen bekleyin..



Belediye Trifkovic’i renklerine bağladı

29 Mayıs 2018, 06:00 - Okunma: 1057

Süper Lig'e güçlü bir şekilde girmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımımız, çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna kattı.Daha önce Avrupa’nın önde gelen bir çok kulübünde başarılı bir şekilde forma giyen sağ oyun kurucu Dusan Trifkovic, Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile Sırbistan'da bir araya gelerek kendisini Batman Belediyespor'lu yapan sözleşmeye imza attı.

Charalampos Mallios, Bogdan Meduric, Oleksandr Poldorosyk, Nikita Samarskii, Adrian Radulescu, Stefan Ciric ve Nikola Lazic'ten sonra takımımızın son yabancı transferi olan Dusan Trifkovic, 25 yaşında ve 1.92 boyunda.

Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, önümüzdeki hafta transfer listesinde bulunan yerli oyuncu transferlerini de sonlandırmayı hedefliyor.Amaçlarının Batman'ı Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek ve Batman'ı Avrupa Kupalarına taşımak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman'ın her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade ederek, ilimize layık güçlü bir kadro kurmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=