Lütfen bekleyin..



Şenses ailesinin Mutlu Günü

21 Mart 2017, 15:05 - Okunma: 4674

Batmanın sevilen ailelerinden Şenses Kırtasiye sahibi İş adamı Nizamettin Şenses’in oğlu M. Resul Şenses önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi. Görkemli düğünde İş adamı Nizamettin Şenses’in oğlu M. Resul Şenses, hayatını Batmanın sevilen simalarından Kasım Çılgın’ın kızı İlknur Çılgınla birleştirdi.

 Salon Diva’da yapılan düğüne Çok sayıda kalabalığın yanı sıra Akparti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Murat Güneştekin,  Askon Başkanı Selman Nasıroğlu, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Akparti Merkez İlçe başkanı Kenan Özoğul, İş adamları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğüne Kurtalan ve Beşiri’dende yoğun bir katılım oldu.

 Düğün öncesinde mevlidi şerif ve ilahiler okundu. Kuranı Kerim Ziyafetinin çekildiği görkemli düğünde Davetlilere ünlü aşçı hacı Fevzi tarafından hazırlanan yemek ikram edildi. 
Düğüne ev sahipliği yapan Nizamettin Şenses ve Kasım Çılgın davetlileri kapıda karşıladı. Davetlilerle yakından ilgilenen Şenses ve Çılgın bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta protokol mensuplarına, davetliler ve tüm misafirlere teşekkür ettiler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=