Lütfen bekleyin..



Aydın Aydın’dan Batman’da “Çepik” Show

19 Nisan 2017, 13:12 - Okunma: 5201

Bölgenin sevilen sanatçısı Aydın Aydın Turizm haftasının kutlandığı bu günde Batman’da coşkulu bir program gerçekleştirdi. Her Salı TRT Kürdi ekranlarından Çepik programıyla büyük beğeniyle izlenen Sanatçı Aydın Aydın önceki gün Belediyenin katkılarıyla Batman’dan yayın gerçekleştirdi. Sanatçılar ekran başındaki izleyenleri Kürtçe şarkılarıyla adeta coşturdular. Batman’da programa vatandaşlarında ilgisi büyük oldu. PROTOKOL’DEN ÇEPİK PROGRAMINA İLGİProgram Tunceli’de yaşanan feci kaza ve şehitler nedeniyle TRT Kürdi ekranlarından yayınlanmazken, programın tamamı önünüzdeki hafta Salı günü saat 20:15’te yayınlanacak.

Büyük ilgi gören Çepik programına Belediye Başkan yardımcısı Abdulvahap Asma, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Kültür Müdürü İhsan Aslanlı, Sağlık Müdürü İhsan Bodakçı, İl Afet Müdürü Fevzi Bakır, Milli eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Hamidi ailesinden Hayrettin Hamidi, Fahrettin Hamidi, Selahattin Hamidi, Taner Hamidi, Balpınar eski, Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Batman Park yönetim kurulu Başkanı İsmet Yargı Hüseyin Yıldırım, İş adamları, stk temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.


SANATÇILAR PROGRAMA RENK KATTI
Turizm Haftası  etkinlikleri kapsamında Aydın Aydın’ın sunduğu Çepik programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Batman Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan Çepik programda sanatçılar söyledikleri Kürtçe ve Arapça şarkılar ile salonu dolduran vatandaşları coşturdular. 


BATMANLI SANATÇILAR COŞTURDU
Çepik Show’a Batmanın sevilen sanatçıları, Celal Gümüş, Davut Dicle, Tayfun Öztoprak’ın yanı sıra Ünlü sanatçı Mehmet Yakar, Hacı Gürhan, Melis Berçem ve birbirinden seçkin sanatçı katıldı. Yine programda Milletvekili Ataullah Hamidi’ye yakın ilgisinden ve alakasından dolayı teşekkür eden Sanatçı Aydın Aydın Bekirhanlı mahalli sanatçı Mustafa Coşkunu da programa aldı. Batman’lı Lise öğrencisi İpek Pişkin’de Çepik programında Kürtçe bir eser seslendirdi. 


BAŞKAN YARDIMCISI ASMA’DAN KONUKLARA HEDİYE
Aydın Aydın’ın sunumuyla gerçekleşen programında Batman’a özgü olan mahalli yemeklerinde tanıtımı da yapıldı. Mahalli Yemeklerin tanıtımını İl Kültür Müdürü İhsan Aslanlı yaptı. Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen program sonunda TRT Kürdi ailesi, Aydın Aydın ve konuk sanatçılara teşekkür etti. 
 Çepik programı Batman Belediye Başkan yardımcısı Abdulvahap Asmanın Aydın Aydın ve sanatçı konuklarına hediye takdimiyle sona erdi.
Canlı yayın sonunda Batman il protokolünün de katıldığı halaya Batman’dan katılan davetlilerde eşlik etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=