Lütfen bekleyin..



Kutlu Doğum Mevlidi Pazar Günü

18 Nisan 2017, 18:35 - Okunma: 1483

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum etkinliği 23 Nisan Pazar günü "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v)" temasıyla düzenlenecek. Pazar günkü Mevlid etkinliği öncesinde Kristal Park’ta yapılan kahvaltılı basın toplantısına Peygamber Sevdalıları Platformundan Feyzi Aydın ve STK yöneticileri katıldı.Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, 23 Nisan Pazar günü Yeni Otogar yanı Mevlüd Alanında saat 13.30’da Kutlu Doğum etkinliği düzenleyeceklerini ifade etti.

Yaptıkları çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Aydın, 15 Şubat’ta başlattıkları salâvat kampanyasının Kutlu Doğum etkinliğine kadar devam ettiğini hatırlattı. Aydın, salâvat kampanyası düzenlemelerindeki amaçlarının hayırda yarışarak, vatandaşların her ortamda zikir alışkanlığı elde etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıkları, TV, gazete, radyo ilanları gibi aylar öncesinden hazırlık yaptıklarını belirten Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini dile getirdi.Batman genelinde her evine girecek şekilde 100 binin üzerinde Hz. Muhammed’in hayatını konu alan kitap dağıtacaklarını belirten Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=