Lütfen bekleyin..



“BATMAN, ARTIK KÜLTÜR ENVANTERİNE SAHİP BİR İL”

18 Nisan 2017, 18:33 - Okunma: 1437

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde start aldı.Turizm Haftasının açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kültür Müdürü İhsan Aslanlı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bölgenin sevilen sanatçısı Aydın Aydın’da Turizm haftası açılış kutlamasına katılarak renk kattı.

Kültür merkezinde İl yöneticileri ile turizmcilerin ilgi gösterdiği turizm haftası açılış programında Müdür İhsan Aslanlı şöyle konuştu: “Geçen yıl Turizm haftasının açılış programında kültür envanterin sözünü vermiştik. Bu sözü bugün yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Batman, artık Kültür envanterine sahip bir İl. Ortaya çıkan bu eserle gerek ulusal gerekse de uluslararası nezdinde daha etkin bir tanıtıma vesile olacağı kuşkusuzdur.  Turizme büyük önem veren Valimiz sayın Ahmet Deniz’in yaptığımız çalışmalarda bizlere destek vermesi, ilimiz adına güzel hizmetlerin müjdesidir.” Dedi.


Ardından konuşan Vali Ahmet Deniz ise kentin tanıtımı için oldukça önemli olan Kültür envanterinin kente kazandırılması nedeniyle tüm ekibi kutladı. 
VALİ DENİZ’DEN TEŞEKKÜR
16 Nisan’da yapılan Anayasa değişikliği Referandum seçimiyle ilgili de konuşan Vali Deniz 
“Ülkemiz seçimleri en iyi şekilde ve en güvenli şekilde yapan ülkelerden biridir. 16 Nisan referandumu Açık, Şeffaf bir şekilde yapıldı. Ben yeni cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu süreçte İlimiz açısından da demokratik ortamda bir seçim süreci yaşandı. Bütün siyasi partilere, Polisimize, Jandarmamıza, Sağlık Teşkilatına, seçim kurulu Başkanlığı ve tüm seçim görevlilerine teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten özverili bir çalışma yürüttüler” dedi. 
Öte yandan açılış konuşmaların ardından şiir, kompozisyon ve fotoğraf dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Ahmet Deniz ve İl Müdürü İhsan Aslanlı verdi.  Ardından mini konser ve resim sergisiyle ilk günkü turizm etkinlikleri son buldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=