Lütfen bekleyin..



ŞAMPİYON OYUNCULARDAN AKSOY’A ZİYARET

09 Mayıs 2018, 08:28 - Okunma: 1137

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, gurubunda şampiyon olan Batman Belediyesi Hentbol Takımı ve Masa Tenisi Kız takımı oyuncularını kabul etti.Belediye Meclis Salonunda oyuncularla bir araya gelen Başkan Vekili AKSOY, hentbol takımı ve Masa Tenisi Kız takımının başarısını tebrik ederek, takıma her türlü desteği sunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Batman Belediyesinin, hem okul hayatında hem de sporda başarı göstererek dereceye giren sporculara maddi ve manevi destek sunduğunu kaydeden Başkan Vekili AKSOY: “Burada olduğumuz müddetçe bir büyüğünüz, bir amcanız olarak bize ne düşüyorsa imkânlar nispetinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İmkân tanındığında gençlerimizin neler yapabildiklerine şahit olduklarını dikkat çeken Başkan Vekili AKSOY: “oluşturduğumuz imkân ve desteklerle Batmanlı sporcu gençlerimizin küçük yaşlarda başarı elde ederek Avrupa’yı görme ve yaşıtlarıyla müsabakalara çıkma şansına kavuştular” dedi.Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN de, Belediye Başkan Vekili AKSOY’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek: “Sizin desteklerinizi heba etmedik. Ben ve ekibim enerjimizi, vaktimizi en iyi şekilde kullanmaktan imtina etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından başkan Vekili AKSOY, Başkan Yardımcısı ŞAHİN ve sporcularla toplu resim çektirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=