Lütfen bekleyin..



“SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK, HEP BERABER KAZANDIK”

17 Nisan 2017, 16:53 - Okunma: 2180

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Anayasa değişikliği Referandumunun %51.40 oranıyla kabul edilmesi ve Batman’da aldıkları 100 bini aşkın evet oyu için teşekkür etti. Milletvekili Hamidi Gazetemize yaptığı özel açıklamada “Bu halk oylamasında tek bir amacımız vardı. Türkiye’nin önündeki prangalar temizlensin, Türkiye önünü görsün, 10 yılda bir kesintiye uğramasındı. Bu ülke ne zaman kalkınmaya başlasa bir takım güçler Türkiye’nin önünü kesiyor. Rahat hareket edebilen bir ülke olsun istedik. Bu demokrasinin Patronu millettir. Lider olarak Cumhurbaşkanını seçtik. Cumhurbaşkanı Hükümetini oluşturacak. Dolayısıyla meclis eskisinden daha güçlü hale gelecek ve bunları biz dolayısıyla halka anlattık.

Sağ olsun hep söylediğimiz bir şey var. Halk en son kararını verirken, sağlıklı düşünüyor, ülkesini geleceğini düşünüyor. Bizde torunlarımız için çocuklarımız için bu ülkenin geleceği için dilimiz döndüğü kadar bu yasayı anlattık ve Allaha binlerce şükür milletin iradesi sandığa yansıdı ve kabul edildi. Evet verende, hayır verende Allah hepsinden razı olsun. Hepimiz kardeşiz biriz beraberiz. Birlikte Türkiye’yiz. 
Bundan sonra Bismillah deyip yeni start veriyoruz. İnşallah ülkemiz için güzel hizmetler olacak. Allah bizleri mahcup etmesin. Bu vesileyle demokraside çok büyük bir sınav verdik. Kazasız belasız çok güzel bir seçim yapıldı. Halk kendi iradesiyle sandığa gidip kararını verdi. Halkın verdiği karar her şeyin üstündedir. Biz her zaman söylüyorduk halkın verdiği karar her şeyin üstündedir. baş tacı ederiz diyorduk. Kararda böyle tecelli ettiğine göre Burada seçimin kaybedeni kazananı olmamış. Aksine bütün Türkiye’de yaşayan 80 milyon İnsan kazançlı çıkmıştır. 
Batmanda da bu 40 günlük çalışma ortamında her türlü sıcak ilgiyi gösteren güleryüz gösteren ilgi alaka gösteren ve bu iradesini de sandığa bu oyları yükselterek ortaya koyan bütün Batmanlı kardeşlerime 7’den 70’e herkese teşekkür ediyorum. Evet kampanyasında emeği geçen en küçük mahalle temsilcisinden, il organizasyonuna kadar Akpartili kardeşlerime de verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=