Lütfen bekleyin..



3 BİN ÇOCUK İLE ‘OYUN ŞENLİĞİ’

25 Nisan 2018, 17:53 - Okunma: 1229

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe imza attı. ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ ilk kez düzenlenmesine rağmen 20 okuldan 3 binin üzerinde öğrenci katılım sağladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinliklerde halat çekme, fasulye torbası oyunu, sıçrama, bayrak yarışı oyunları ve buna benzer çocuk oyunları oynandı. 
“AMAÇ EĞLENEREK, ÖĞRENMEK”
Amaçlarının eğlenerek öğrenmek olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri v spor İl Müdürü Halil Eren; “Etkinliklerimiz, yarışma niteliği olmadan katılımı ön palanda tutmak, 1-4 sınıf öğrencileri arasında, temel spor eğitimi çerçevesinde, performans ve rekabete dayalı olmayan, çok yönlü oyunsal etkinlikler şeklinde, festival ortamı düzenlemektir. Sporu küçük yaştaki çocuklara aşılamak ve devamını sağlamak için böylesine anlamlı bir projeye imza atıp başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. 2 gün süren Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ etkinliğimize bu yıl 3 bin civarında öğrenci katılım sağladı. Hedefimiz önümüzdeki yıl bu sayıyı 5 bine çıkarıp geleneksel hale getirmektir.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=