Lütfen bekleyin..



Kapucu Petrolspor’a Talipli Oldu

17 Nisan 2018, 20:53 - Okunma: 4046

Batman spor camiasının sevilen simalarından Eski Milli Futbolcumuz ve Fenerbahçe’de bir dönem forma giyen hemşehrimiz Orhan Kapucu Petrolspor yönetimine talipli olduğunu açıkladı. İş adamı ve Turizmci dostlarından Petrolspor için 1 milyon TL’lik bir bütçe hazırladığını açıklayan Orhan Kapucu Batman’a 2. lig sözü verdi.

Batman Petrolspor'dan yetişen biri olduğunu belirten Orhan Kapucu, "Batman Petrolspor 13 yıldır 3.Ligde mücadele ediyor. Şuan Süper Ligin güçlü takımları arasında yer alan Göztepespor ve Akhisarspor'un 2006 yılında 3.Ligde mücadele ettiğini unutmamak gerekir. Göztepespor ve Akhisarspor'un şu an Süper ligde neler yaptığını görüyoruz. 13 Yılda çok şey değişmiş. Maalesef Petrolspor'un yerinde saydığını görüyoruz. Bunu düzeltmek için kulübe talibim" dedi.

Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın Telefonla görüşme yaptığı Orhan Kapucu “Amatörden yetiştiğim Batman Petrolsporun yönetimine talipli olduğumu Batman kamuoyuna ve taraftarlarına açık şekilde duyuruyorum. Yıllarca Petrolspor’da ve Batman takımlarında top koşturdum. Fenerbahçede Milli Takımda oynadım. Petrolspor hak ettiği yerde değil. Maalesef kulüp başarısız bir sezon daha geride bıraktı. Bu Batman’a yakışmıyor. Bu anlayışla Batman sporunun ileriye gitmesi mümkün değil. Bu işi layıkıyla bilenlerin yapmasının zamanı geldi geçti artık. Batman’a yazık oluyor. Ciddi projelerim var. Yönetimle görüştüm onlardan haber bekliyorum. Olumlu bir haber alırsam Batman’a gelip Vali beyle Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve kentin ileri gelenleriyle görüşeceğim. Projelerimi paylaşacağım. Batman Valisinin spora ciddi bir desteği var. Mevcut yönetim takımı nasıl almışsa bize devr ederse kulübü seneye 2. lige çıkarırız. Şartsız bir şekilde kulübü devr etmesini bekliyorum. Batman’lı sporseverlere buradan Şampiyonluk sözü veriyorum. Herkes bizi tanıyor. Yıllardır spor camiasının içindeyim. Yeni bir heyecan, takım, yönetim ve hocayla Petrolspor’u hak ettiği yere taşıyacağız.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=