Lütfen bekleyin..



Teiaşspor’dan Şampiyonluk Kupasıyla Batso’ya Ziyaret

17 Nisan 2018, 20:27 - Okunma: 1330

BATSO Amatör Ligi Şampiyonu TEİAŞ Spor sporcu kadrosu ve klüp yönetiminde yer alan TEİAŞ Bölge Müdür Yardımcısı İlhan BARAN, görev tazeleyen (BATSO) Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na çeşitli hediyelerle tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEİAŞ Bölge Müdür Yardımcısı İlhan BARAN’ın BATSO Amatör 1. Ligi şampiyonluk kupası ve çeşitli hediyelerle geldiği son iki sezondur Amatör Ligin ana sponsoru BATSO’da kendisini karşılayan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demirhan’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. İlimiz spor ve sporcularına her zaman desteklerini esirgemeyen, iki yıldır BATSO Amatör Ligine ana sponsor olan BATSO Yönetim Kuruluna, amatör takım ve sporculara yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden başarılı Kulüp Başkanı ve İdarecisi İlhan Baran da plaketle onure edildi.

7 yıllık kulüp idareciliği yaşamına, amatör ligi, bölge ligi ve Türkiye Şampiyonasından 19 kupa kazandırmayı başaran Baran’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Demirhan, şöyle konuştu: “Öncelikle TEİAŞ Spor yönetimini, sporcularını ve kazanmış oldukları BATSO Amatör 1. Ligi Şampiyonluğunuzdan dolayı şahsınızda sizi ve tüm yönetim kadronuzu, teknik heyet ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Odamıza yapmış olduğunuz nezaket ziyareti ve tebriklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak sezon başından beri katkı ve destek sunmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin sportif arenada ön plana çıkması ve amatör takımlarımızın güçlenip başarılar kazanması ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmesi için imkânlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz.”  Şampiyon takımın Kulüp Başkanı ve başarılarıyla takdir toplayan Baran ise, “Ben de tekrar BATSO yönetiminde güven tazeleyerek başarılı hizmetlerine devam ettiğinizden dolayı şahsınızda Başkan ve yönetiminizi tebrik ederim. Şampiyonluğumuz da seçimlere denk geldi. BATSO Amatör Ligi ana sponsoru olarak bu lige daha fazla sahiplenmenizi ve katkı yapmaya devam etmenizi istiyoruz. Kurumsal olmayan kulüpler birçok zorlukla mücadele veriyorlar. Transfer yapamayan ve sadece altyapımızdaki sporcularımızla mücadele eden ve ligin yaş ortalaması olarak en küçük oyuncu grubuna sahip bir kulübüz. Neticede Batman şampiyonluğunu elde etmiş olmaktan dolayı mutluyuz. TEİAŞ Spor olarak amacımız, kenar mahallelerdeki kabiliyetli ama maddi açıdan dezavantajlı ailelerin çocuklarını Batman ve ülke sporuna kazandırmaktır. 2 seneden beri de BATSO Amatör Ligine ana sponsor olarak amatör takımlara ve sporculara vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ederiz.“ dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=