Lütfen bekleyin..



Soraçan Mağazaları Kuruluş Yıldönümünü kutladı

16 Nisan 2017, 15:07 - Okunma: 5152

Batman’da 1974 yılından beri faaliyet gösteren Soraçan Mağazaları 43. yıldönümü nedeniyle Kutlama programı düzenledi. Yıldönümü nedeniyle Kurban kesilerek dualar okundu. Ardından Soraçan Alışveriş merkezinde program düzenlendi. Programda 43. yıl nedeniyle hazırlanan yaş pasta Yönetim Kurulu üyesi Esat Açan ve mağaza yöneticileri tarafından yapıldı. İndirim kampanyasının yapıldığı Soraçan’da gün boyunca çeşitli etkinliklerin yanı sıra müşterilere ikramlarda bulunuldu.SORAÇAN TÜRKİYE MARKASI OLDUNisan ayı boyunca İndirim kampanyası devam edecek. Soraçan Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Esat Açan açıklamasında “Soraçan mağazaları olarak Batman’da 4 , Mardin’de 3 şube ve tüm Türkiye’de Duck markası ile plastik grubunda 192 ürün üretimi yapıp halkımıza hizmet vermekteyiz.

 Batman’a modern yaşam merkezi için çalışan Soracan Mağazaları Gültepe Mevkiinde Soryapı markası 5 bloktan oluşan bir yaşam merkezi inşa etmekteyiz. Soraçan mağazaları 1974‘ten bu yana batman halkına hizmette sınırı ortadan kaldırmak için çalışmakta ve bu çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.1974’ ten bu yana batman halkının bize göstermiş olduğu ilgiden ve sevgiden dolayı şükranlarımızı sunarız.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=